Performance Pad DUO har en unik slipsammansättning som gör att man med endast en rondell kan utföra det dagliga underhållet. Detta tack vare den ytan på rondellen som innehåller extra mycket slipmedel.

Ihop med någon av våra Stentvål- och Hulken-produkter i det dagliga städet kommer era golv blir renare och kommer hålla sig renare och mer smutsavvisande en längre tid än vid vanlig rengöring.

Performance Pad DUO gör en mekanisk bearbetning och detta resulterar i mycket höga glanstal i alla våra mätningar.

Vad är fördelarna Performance Pad DUO:

Performance pad duo
  1. Slipytan på en Performance Pads Duo innehåller mellan 200 – 400 % mer slipmaterial än marknadsledande konkurrerande rondeller.*
  2. Du behöver endast en rondell för att utföra jobbet vilket sparar tid och pengar.
  3. Finns i alla standardstorlekar.
  4. Ger riktigt blanka golv som inte blir hala.
  5. Kan användas utan kemikalier men i kombination med våra produkter kommer ytan bli renare och vackrare samt mer lättstädad.

*(detta tack vare att antal fiber i rondellen är 50–100 % högre än konkurrenternas. Samt att våra rondeller doppas i slipmedlet och inte sprayas på. Detta ger ett bättre resultat för er som användare och rondellen får en hög slipförmåga över tid.)

TIPS: Är ytan i gott skick kan man använda DUO direkt. Om ytan är nedsliten på djupet kan man behöva använda en Performance Pad RÖD för att bygga upp ytan från grunden. Detta underlättar arbetet med att få en riktigt fin yta.

Om man vill polera upp plast och betong, kan ni använda Performance Pad DUO med en High-Speedmaskin för att få en fin och hållbar och blank yta.

För att ladda ned detta produktblad Klicka här