Perform Stentvål Special -Originalet
5 liter
Perform Stentvål Special -Originalet
1 liter

Perform Stentvål Special – Originalet

– är ett koncentrerat rengöringsmedel för manuell och maskinell rengöring samt underhåll. Den passar till alla vattentåliga obehandlade golv och ytor av natursten, konststen, betong, trä samt linoleum. När ni använder produkten blir inte bara rent utan den ger en skyddande ytan som ger golvet entt vackrae utseende och gör det tåligare. Allt detta i ett och samma moment. Perform Stentvål Special – Originalet reagerar med kalken i kalkhaltiga stenmaterial och ytan blir starkt vatten- och smutsavvisande vilket även underlättar städning samt ökar golvets livslängd. Ytan blir inte diffussionstät utan kan fortfarande andas.

Produkten kan med fördel användas på oglaserade golv av konststen så som kakel, klinkers, terracotta och granitkeramik samt oljade trägolv och obehandlade eller vaxade linoleummattor.

På obehandlat trä och linoleum blir ytan ren och Perform Stentvål Special – Originalet impregnerar golvet, vilket gör golvet mer tåligt, mer lättstädat och ger ett vackrare utseende.

Ni kommer få en ren, lättstädad stenyta med naturlig patina / lyster.

Perform Stentvål Special – Originalet är lättanvänd, flexibel och kostnadseffektiv.

Notera – Om man märker att man fått en fet hinna på ytan efter impregnering eller rengörning är detta ett överskott av tvål och kan svabbas bort med ljummet vatten.

Rekommenderad dosering:

Grundimpregnering: 1-2 liter till 10 liter vatten
Manuell städning: 0,5-1,0 dl till 10 liter vatten
Fuktmoppning: 0,5-1,0 dl till 10 liter vatten
Kombiskurning: 0,5-1,0 dl till 10 liter vatten
Finslipning: 0,5 dl till 10 liter vatten

pH ca 8,9 i koncentrat. Förvara frostfritt.
Endast för professionell användning.

Tillverkas i Sverige.Ingår i Perform Floor-Recond System