En bild säger mer än 1000 ord sägs det.

På sociala medier finns många bilder på vad vi kan erbjuda just er i form av rengöring och vård, entreprenad och maskiner samt tips & trix. Klicka på loggan nedan.

                                                 

Nedan ser ni bildspel som visar tidigare arbeten vi utfört. För att se närmare på en specifik bild, klicka på bildspelet och använd pilarna på sidorna för att bläddra fram den bild ni önskar se närmare på.

Trapphusrenoveringar

Här ser ni hur vi renoverat upp slitna trötta trapphus och gett dem tillbaka sitt ursprungliga utseende.

  • Trapphusrenovering

Renovering av stentrappa

Här kan ni se bild på en stentrappa med mur som har salt- och rostmärken. Bilden till vänster är före renoveringen, bilden till höger visar resultatet av renoveringen. Vi kan få tillbaka stenens ursprungliga skick genom vår kunskap om stenmaterialet.

Här har vi renoverat ett golv av agglomarmor.

Först har vi diamantslipat detta golv för att få bort de stora skadorna, efter det så våtkristalliserade vi med Perform MPC. För att göra golvet ännu vackrare, mer lättstädat samt skyddat impregnerade vi med Perform Stentvål Special- Originalet.

Olika slipningar vi gjort på naturstensgolv

Har ni ett naturstensgolv som behöver slipas? Tveka inte på att kontakta oss!

Mall of Scandinavia


Vi tackar PEAB Sverige samt Golvimporten Entreprenad för förtroendet att slipa och kristallisera nordens största marmorslipnings objekt Mall Of Scandinavia.

Objektet handlar om slipning och kristallisering av ca. 18500 kvadratmeter spansk/italienskt mönsterlagt marmorgolv.

Detta är ett prestige uppdrag som är ett flaggskepp för oss då detta projekt är ett av Sveriges enskilt största genom tiderna inom marmorslipning.

Förutom detta stora projekt utför vi slipningar för såväl privatpersoner till stora fastighetsägare inom natursten, terrazzo, betong och andra slipbara material.


Rengöring av altan

Här har vi använt Perform Stone Cleaner HD för rengöring av altanen och som skydd använder vi Perform Stentvål Special – Originalet. Enkelt sätt att få riktigt rent och en bekväm impregnering och inte en kladdig olja. Gör rent med Perform Stentvål Special – Originalet under sommaren vid behov.