Perform A-JAS är ett universellt rengöringsmedel
5 liter
Perform A-JAS är ett universellt rengöringsmedel
1 liter

Perform A-JAS är ett universellt rengöringsmedel. Det är koncentrerat och djuppenetrerande och kan användas för rengöring av alla material som tål vatten. Perform A-JAS har många användningsområden och fungerar som problemlösare inom golvvård, fordons- maskin- och verktygsindustrin.

Perform A-JAS är en mikroemulsion, vilket gör att man uppnår en maximal rengörings- och nollställningsförmåga. Genom den mångsidiga rengöringsförmågan ersätter Perform A-JAS flera produkter, vilket förenklar och underlättar för användaren.

Perform A-JAS är ett universellt rengöringsmedel som tar bort och löser effektivt vattenlöslig smuts samt fläckar av mineral- och syntetisk olja, sot, fett, tjära, asfalt, vägsalt och gammal fastbiten smuts. Påverkar ej färger, etsar ej glas eller aluminium, reagerar ej med betong eller mattor av typ linoleum, PVC, gummi, trä samt natursten.

Notera: Vid asfaltssprut och saltavlagringar lägg på Perform A-JAS som koncentrat. Låt verka i 5 min. Spola av med rent vatten.

Rekommenderad dosering:

Golvvård linoleum & plastgolv – Nollställning: 2 dl till 10 liter vatten

Golvvård betonggolv – Nollställning: 3 liter till 10 liter vatten

Punktrengöring: 1 liter till 10 liter vatten

Daglig städning (inklusive moppning): 1 dl till 10 litervatten

Maskinell städning: 1 liter till 50 liter vatten

För regelbunden rengöring av bilar, båtar och flygplan: 2 liter till 10 liter vatten och lämna den på i 5-10 minuter. Skölj med rent vatten, gärna med en högtryckstvätt.

pH i koncentrat ca 10.

Endast för professionell användning.

Förvara frostfritt.

Perform A-JAS tillverkas i Sverige.

Perform A-JAS är en del Perform Floor-Recond System