Presentation av våra olika Hulken produkter

Under varje bild nedan finns länkar till produktdatablad (PDB) och säkerhetsdatablad (SDS).

hulken op
Hulken OP Bra Miljövals-klassad extremt effektiv och mild rengöring.
Utan parfym.
hulken PM
Hulken – Originalet PM
Bra Miljövals-klassad extremt effektiv och mild rengöring. Med parfym.
hulken klassisk
Hulken P vårt
klassiska version.
Extremt effektiv och mild rengöring. Med parfym.

Vad är Hulken för något?

Hulken är en mer än ett allrengöringsmedel och en löser enkelt vanlig smuts men även fet smust såsom sot och fett. Fördelen med att den är en effektiv men mild produkt gör att den blir otroligt mångsidig och kan används för all typ av städ. Används till allt i från dagligt städ till storstäd och grovrengöring.

Produkten finns med Bra Miljövalsklassning – både med och utan parfym samt vår klassika variant. Se nedan.

Varför är den så bra?

Att produkten är så effektiv beror på dels ingående ämnen i produkten men också på att den är pH-stabiliserad. Förstår att det låter som ett krånligt ord och vad betyder det? Jo, så här är det, ett stabilt pH-värdet på tvättlösningen är en viktig del i själva tvättprocessen för att det skall bli riktigt rent. Det är därför den är pH-stabiliserad. Det finns ytterligare en finess med produkten. Det är att den effektivt plockar upp smutsen ur golvets eller ytans porer och fördelen med det är att ytan blir ren på djupet .

Var kan man använda den?

Den är avsedd för alla vattentåliga golv och ytor inom alla verksamheter. Vad ni endast behöver göra är att följa instruktionerna på förpackningen eller på produktdatabladet.

Men tänk på att inte överdosera inte för det behövs inte. Om ytan är rejält smutsig ge produkten någon extra minut att jobba bara.